Kostnadseffektiv och Bra Bokföring

Vi på Prycis Redovisning tycker inte att kvalitativa bokföring- och redovisningstjänster ska behöva kosta skjortan som det ofta gör hos traditionella redovisningsbyråer.

Hos Prycis Redovisning betalar du endast 490 SEK per timme för all löpande bokföring och redovisning. Vårt kostnadseffektivt timpris tillsammans med vår effektiva process gör att vi kan lova marknadens högakvaliteta tjänster. För bokslut, rådgivning och upprättande av årsredovisning har vi också ett mycket rimlig timpris, endast 750 SEK per timme.

Löpande bokföring

490:-/tim

Årsavslut & rådgivning

750:-/tim

(Alla priser är exklusive moms)

En billig och duktig redovisningsbyrå i Stockholm, Södermalm, Upplands Väsby, Märsta, Sollentuna, Kista och Solna kan hjälpa dig med redovisning och bokföring. Ring redan idag till Prycis Redovisning AB och boka ett möte med våra redovisningskonsulter och bokföringsexperter.

Lönetjänster

  • Lönehantering, kontrolluppgifter, rapportering till Fora och Collectum m.m.
    650 kr/tim
  • Anställningsavtal, utredningsarbeten m.m.
    650 kr/tim

Rådgivning

Löpande räkning, 750 kr/tim
All slags avtal, bolagsstämmor, bolagsärenden (bolagsbildning, affärsplan och budgetering m.m.)

Fast paketlösningar (Alla priser är exklusive moms)

Hos Prycis Redovisning kan ni även välja bland våra tre fast paketlösningar som passar dig bäst.

Småföretagarpaketet: BAS

kr 1 190 mån

kr 14 280 /år
  • Vårt småföretagarpaketet BAS är utformat för dig med det lilla företaget. Det ger dig ett grundläggande stöd för bokföring och hantering av momsrapporter samt årsbokslut. Det passar dig som är ensamföretagare eller dig som precis har kommit igång med ditt företag.

Småföretagarpaketet : GULD

kr 1 690 mån

kr 20 280 /år
  • Vårt småföretagarpaketet GULD är utformat för dig med ett företag som bärjar växa. Det ger dig ett grundläggande stöd för bokföring av momsrapporter samt årsbokslut. Det passar för ditt företag som börjar få anställda eller har en större verksamhet än ensamföretagarens.

Småföretagarpaketet : PREMIUM

kr 2 990 mån

kr 35 880 /år
  • Vårt småföretagarpaket PREMIUM är utformat för dig som etablerat sitt företag sedan ett tag. Det ger dig stöd för bokföring och hantering av momsrapporter, löner samt ärsbokslut. Det tar också hänsyn till att du har behov av tätare avstämningar och mer stöd vid årstämman.
scroll up