Bokföring och redovisning – Det handlar om att underlätta

Prycis Redovisning är en väletablerad redovisningsbyrå i Stockholm med ambitiösa framtidsplaner. Vi arbetar strukturerat och proaktivt för att förverkliga dessa. Vi startade Prycis Redovisning i Våren 2016. Personalen ses som central för bolagets framgång, och värderas mycket högt. Vi arbetar därför fokuserat med att få medarbetarna att trivas och ge dem goda förutsättningar för att göra ett bra jobb.

Läs Mer >>

Vår Affärside

Vår affärside är att erbjuda högkvalitativa redovisningstjänster med ett personligt bemötande. I vår affärsidé ingår att vi ska jobba med ansvar och kvalitet - Vi alltid ska vara nåbara. Vi ställer upp på akuta frågor även på kvällar och helger.

Vår Vision

Vår vision är att bidra så att ni lägger er kraft på föreagets utveckling och växer. Vi förenklar din vardag som företagare så att du ägnar dig åt det som du är bra på, d v s din kärnverksamhet. Vi erbjuder ekonomisk rådgivning på olika språk och förklarar svenska regler och lagar så att du förstår bättre. Vi har kompetens inom svenska, engelska, spanska och urdu/hindi.

Medarbetare

Här hittar du information om alla våra duktiga medarbetare på våra kontor i Stockholm.

Vi är Duktig På

Löpande Bokföring
Löneadministration
Deklarationer
Bokslut & Fakturering
Kundoch leverantörreskontra
Likvidetsplanering
Betlaning via Internet
Skatter och avgifter
Rådgivning
Bolagsdeklarationer
Skatterådgivning
Avtal

Träffa Företagsledningen

team

Rabia Tabbasum

VD/ Revisor

team

Muhammad Haq

Marknadschef

Träffa Medarbetare

team

Anders Svensson

Mentor/Affärsutveckling

team

Shazia Saleem

Redovisningskonsult

team

Zain Haq

Redovisningskonsult

Varför Anlita Oss?

En fungerande ekonomiadministration och förståelse för den är en förutsättning för ett framgångsrikt företag. Vi hjälper dig att åstadkomma detta. Våra konsulter är erfarna, drivna och engagerade. Hos oss lämnas aldrig en konsult ensam med ett uppdrag. Vi är alltid minst två som engagerar oss i varje uppdrag. Vi har många internationella kunder och har därför medarbetare som förutom svenska talar flytande engelska, spanska och Urdu/hindi. Förutom vår egen personal har vi ett väletablerat nätverk av specialister som vi använder oss av när så krävs.

Prycis Redovisning kan hjälpa dig med redovisning och bokföring. Vi finns i Stockholm, Södermalm, Upplands Väsby, Märsta, Sollentuna, Kista och Solna. Kontakta Prycis Redovisning AB och prata med våra redovisningskonsulter och bokföringsexperter.

NÖJDA KUNDER

 • Happiness does not come from doing easy work but from the afterglow of satisfaction that comes after the achievement of a difficult task that demanded our best. Theodore Isaac Rubin
 • Happiness does not come from doing easy work but from the afterglow of satisfaction that comes after the achievement of a difficult task that demanded our best. Theodore Isaac Rubin
 • Happiness does not come from doing easy work but from the afterglow of satisfaction that comes after the achievement of a difficult task that demanded our best. Theodore Isaac Rubin

Lediga jobb

 • Vill du jobba på ett innovativt företag med stora planer? Vill du utvecklas, få mer tid med dina kunder och slippa tråkiga rutinuppgifter och tidsrapportering? Då har vi jobbet för dig!

 • Kravprofil

  • Några års erfarenhet av brett ekonomi-/redovisningsarbete på en redovisningsbyrå
  • Meriterande med erfarenhet av lönearbete
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift
 • Omfattning och Tillträde

  • Heltid, tillsvidare
  • Tillträde så snart som möjligt
  • Fast månadslön

  Om du har rätt erfarenhet och kunskap för att jobba på Sveriges mest nytänkande redovisningsbyrå, tveka inte att kontakta oss på:

  info@prycisredovisning.se

  Vi ser fram emot att höra av dig!
 • Är du intresserad av att praktisera hos oss?

  Som praktikant hos Prycis Redovisning erbjuds du en roll där du aktivt medverkar i det dagliga arbetet och får handledning av Prycis Redovisnings personal. Praktik, som i förlängningen syftar till fast anställning, är ett led i att rekrytera personal med rätt kvalifikationer och inställning. Under praktikperioden får du mycket god insyn i och kunskap om Prycis Redovisnings arbete i löpande bokföring, löneberedning, fakturering och andra relaterade administrativa uppgifter. Vi arbetar med programsviten Vimsa och har regelbundna utbildningar. Som praktikant får du kunskap om företaget och verksamheten samt stöd i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

 • För att söka en praktikplats ser vi gärna att du:

  • Har en relevant utbildning eller dokumenterad erfarenhet från liknande jobb.
  • Har erfarenhet av att använda Visma, främst Visma Administration och VismaLön.
  • God datorvana (Windows, mejl, Word, Excel).
  • Goda språkliga kunskaper i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i engelska och andra främmande språk.
  • Redovisningserfarenhet från svenska företag.

  Vi söker personer som är strukturerade, ordningsamma, analytiska med väl utvecklat siffersinne, lösningsfixerade och stresståliga. Eftersom du så småningom blir företagets ansikte utåt mot de kunder du ansvarar för bör du vara trevlig, förtroendegivande och socialt kompetent. På sikt bör du kunna arbeta självständigt och effektivt och gärna ta egna initiativ för att förbättra verksamheten. Vi värdesätter punktlighet och god arbetsmoral.

  Din ansökan skickas till: info@prycisredovisning.se

scroll up